رفتن به محتوای اصلی

شما اینجا هستید

ضرورت بهبود و ارتقای کیفیت آرد و نان مردم


31 خرداد, 1397 - 14:22 -- روابط عمومی 2
معاون اقتصادی استاندار تاکید کرد:

ضرورت بهبود و ارتقای کیفیت آرد و نان مردم

معاون اقتصادی استاندار در جلسه شورای آرد و نان استان بر ضرورت بهبود و ارتقای کیفیت آرد و نان تاکید کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری ،

"منوچهرحبیبی" در شورای آرد و نان استان بیان داشت : نان مهم ترین بخش سبد غذایی ایرانیان است به همین خاطر باید برای استاندارد سازی کیفیت آرد و نان باید موضوع نظارت را جدی گرفت .

معاون اقتصادی استاندار گفت: در بحث قیمت نان اعتقاد داریم قیمت نان باید منطقی و واقعی شود و این قیمت براساس هزینه هایی که صورت میگیرد، تعیین شود. 

حبیبی گفت: مردم در مجموع از روند تولید نان و کیفیت آن رضایت کامل ندارند و کیفیت نان دلخواه مردم نیست.

معاون اقتصادی استاندار تاکید کرد: بحث نان مردم موضوع بسیار مهمی است و در این راستا باید نظارت درستی بر کیفیت نان و چگونگی عرضه آن صورت گیرد تا نان با کیفیت به دست مردم برسد. 

وی با تاکید بر بهداشت نان گفت : علوم پزشکی استان به همراه سایر نهادهای مربوطه باید در این باره کنترل لازم را داشته باشند تا نان با کیفیت وبهداشتی به مردم عرضه شود.

حبیبی گفت: شرکت غله بر تولید آرد سبوس دار و میزان روند تولید و توزیع آن نظارت و بررسی داشته باشد.

معاون اقتصادی استاندار یاد اور شد : باید به بحث نان و آرد مردم حساس بود زیرا که ما مسئول سلامت مردم هستیم و در این راستا یکی از ارزیابی های دولتی ها همین چگونگی عرضه نان و آرد مردم است .

حبیبی در پایان یادآور شد: تمام تلاش ما حمایت از تولید کننده است و در این راستا نیز انتظار رفتار صادقانه از تولید کننده داریم.

جلسه شورای آرد و نان استان قزوین ظهر امروز به ریاست حبیبی معاون اقتصادی استاندار و با حضور مهندس پرزحمت ریاست سازمان صنعت، معدن وتجارت ودبیرواعضای کارگروه استان قزوین تشکیل گردید.